Tilbake i 1991, gikk en ung [Backwoods ingeniør] og hans nye kone til en Valentinsdag komme sammen. En av forholdene til Shindigi hadde folket gjøre – ikke kjøpe – et Valentinsdagskort. Gå stor eller gå hjem, han skjønt, og etter noen dager hadde han et snakkende Valentinsdagskort som ville bli en av hans kones mange verdsatte eiendeler.

Tidlig på 90-tallet var en annen tid; I tilfelle du ikke har blitt gjort for å føle seg veldig gammel ennå i dag, er 1991 nærmere 1970 enn 2013 i 1991. På samme måte er kretsen i dette hjertelig snakkende token av takknemlighet, mer likhet med noe fra et 1970-talls elektronikkmagasin enn en Arduino-prosjektet i dag.

Prosjektet drives av en gammel Intel MCS-48 mikrokontroller festet til en av de gamle talesyntese-sjørene Radio Shack som brukes til å selge. Disse er i sin tur knyttet til en programmerbar logikkbrikke og en maskert rom som oversetter engelske ord til fonemer for talesyntetisatoren.

Hele enheten er konstruert på et hacket stykke perf bord og noen få wire wrap stikkontakter; Sterk konstruksjon, selv om batterirommet er erstattet noen ganger.

Når det gjelder hva den snakkende valentinen sier? “” OK! Hei, jeg er et snakkende Valentine-kort. “Kjærlighet er en mange-splendored ting” og i dette tilfellet trenger også batterier! ” Du kan sjekke det ut etter pause.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *