Denne forrige uke var Seff, en uke med elektrisk drevet fjernstyrt fly over 1700 meter Bermuda gress i midten av Georgia. [Damon Atwood] har bringe sin 16-fots Wingspan Emmaselle til Seff i noen år nå, så vel som i år får vi en utmerket video av flyet. Dette er eller var på en gang, den tredje største elektriske RC på planeten. Det flyr på 11s, så vel som det er helt nydelig i luften.

Snakker om Electric RC Meetups, skjer Flite Fest West akkurat nå. Flite Fest Øst vil være 13. juli med den 16.. Her er lenken til den aktuelle YouTube-kanalen.

En av de ekstremt billige 3D-skriverne som ble avslørt på CES av Monoprice, er nå på salg. Det er den forbedrede $ 200 kartesian, ikke $ 150 Delta. Som jeg så på CES i januar, er dette en liten forbedring over den allerede fantastiske V1-versjonen av denne skriveren. Forbedringer inkluderer en alt metall varm ende (en E3D klon) samt å jobbe wifi på grunnskolen. Fortsatt venter på $ 150 Delta-skriveren? Det eneste jeg kan fortelle deg er at den kommer ut snart.

Stippsegen er et søknad fra onde Mad-forskere laboratorier for å produsere stipplede tegninger. Stippling er prikker, men ikke halvtone. [Hexceramic] bruker Stippeskung til å produsere laserskåret former for å lage keramiske fliser. Resultatene ser fantastisk ut, så vel som jeg ikke kan vente med å se en av disse sparken.

Hackaday har blitt stemt, “The Hacker News of Hardware” av Hacker News Community. Jeg ville ha tatt med dette i koblingene som publiserer i forrige uke, men fryktet som ville bli sett på som manipulerer Upvote-systemet på Hacker News. Dette er flott, men av programmet du allerede forstår hackaday, er sett som en troverdig kilde til maskinvare, samt innebygde nyheter!

Som regel er Hackaday nonpartisan så vel som ikke politisk i det hele tatt. Faktisk har to av mine overskrifter blitt skutt ned så langt i år for å utnytte ordet “Trump” som et verb. Værsågod. Denne jobben er så kult, så vi skal bøye noen regler. Dette er en Trump Gummi. Det er den sjeldneste gummi av dem alle. Det ble skåret av gummi håndverkere som jobber utelukkende i mediumet i Gummi.

[Michael Welling] designet Pocketbone Mini i Kicad. Den er utviklet rundt Octavo Systems OSD3358, så vel som virkelig, virkelig liten mens den er designet for å være så i stand som en full størrelse Beaglebone. Han gjør en rentesats for å måle samfunnets rente i denne lille, små enebordscomputeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *